Obdarowani słodyczami czwartoklasiści wyruszyli do Muzeum Przyrodniczego, gdzie mogli zobaczyć okazy fauny i flory, o których uczyli się na lekcjach przyrody oraz przekonać się, że wąż jest bardzo przyjemny w dotyku.
strony
- Strona główna
- HISTORIA SZKOŁY
- O NAS
- SZKOŁA WSPÓŁPRACY
- ŚWIETLICA
- SAMORZĄD UCZNIOWSKI
- SZKOŁA PROMUJĄCA ZDROWIE
- BIBLIOTEKA
- PODRĘCZNIKI, ĆWICZENIA - RELIGIA
- KUCHNIA
- ZINTEGROWANA POLITYKA BEZPIECZEŃSTWA
- E-DZIENNIK
- RADA RODZICÓW
- DORADZTWO ZAWODOWE/SPInKA
- KALENDARZ ROKU SZKOLNEGO 2020/2021
- DOSTĘPNOŚĆ
- ZAPISY DO KLASY I
- POCZYTAJKI dla MILUSIŃSKICH

16 marca 2013
Z wizytą w Fabryce Cukierków i Muzeum Przyrodniczym
Klasa 4B odwiedziła jedno z najsłodszych miejsc w Krakowie - Fabrykę Cukierków CIUCIU, gdzie każdy uczestnik warsztatów mógł podziwiać jak ze zwykłego cukru i odrobiny wody można wyczarować najbardziej fantazyjne słodkości. Uczniowie własnoręcznie wykonali lizaki, uzyskując tym samym Certyfikat Młodego Karmelarza. Oto efekty:
Obdarowani słodyczami czwartoklasiści wyruszyli do Muzeum Przyrodniczego, gdzie mogli zobaczyć okazy fauny i flory, o których uczyli się na lekcjach przyrody oraz przekonać się, że wąż jest bardzo przyjemny w dotyku.
Obdarowani słodyczami czwartoklasiści wyruszyli do Muzeum Przyrodniczego, gdzie mogli zobaczyć okazy fauny i flory, o których uczyli się na lekcjach przyrody oraz przekonać się, że wąż jest bardzo przyjemny w dotyku.